Галицький сайт
Пятниця, 15.12.2017, 02:49

Офіційний сайт Галицьких студентів

Меню сайту

Розділи новин

Файли [17]
Шпаргалки [187]
Шпаргалки з різних дисциплін
Книги і підручники [190]
Книги з права [30]
право
МАУП серія "Психологія" [19]
Тематична бібліотека електронних видань МАУП Серія „Психологія”
МАУП Серія „Соціологія” [25]
Тематична бібліотека електронних видань МАУП Серія „Соціологія”
Управління [3]
Довідники [15]
українською мовою
Порадники [11]
українська мова
МАУП серія "Гуманітарні та природничі дисципліни" [28]
Тематична бібліотека електронних видань МАУП Серія «гуманітарні та природничі дисципліни”
МАУП Серія „Менеджмент організацій” [49]
Тематична бібліотека електронних видань МАУП Серія „Менеджмент організацій”
Розділи [89]
По курсах [135]
Матеріали погруповані по курсах
Форми [155]
Бланки [14]

Реєстрація

Вітаю Вас, Гість!

Пошук

Друзі сайту

Реклама

Замовляйте рекламу на Галицькому сайті!!!!

Статистика


Онлайн разом: 1
Гості: 1
Користувачі: 0

Міні-чат

Наше опитування

Чи задоволені ви отриманням безвізу Україною?
Всіх відповідей: 2


Економічний аналіз 1
Головна » Файли » Шпаргалки

Для завантаження потрібно зареєструватися

[ ] 20.06.2009, 19:07
1. РОЛЬ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ В ОБГРУНТУВАННІ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ.
2. ЗМІСТ І ЗАВДАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ
3. РОЛЬ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ В УМОВАХ РИНКОВИХ ВІДНОСИН. 
4. ПРЕДМЕТ ЕК.АНАЛІЗУ.
5. ЗВ`ЯЗОК ЕКОНОМ. АНАЛІЗУ З ІНШИМИ НАУКОВИМИ ДИСЦИПЛІНАМИ.
6. ОБ'ЄКТ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ.
7. ОПЕРАТИВНЫЙ АНАЛИЗ.
8. МЕТОД ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ.
9. СУТНІСТЬ СИСТЕМНОГО ПІДХОДУ В ЕКОНОМІЧНОМУ АНАЛІЗІ.
10. ЕВРИСТИЧНІ ПРИЙОМИ ДОСЛІДЖЕННЯ. 
11. ВИКОРИСТАННЯ В ЕК.АНАЛІЗІ РЯДІВ ДИНАМІКИ.
12. ПОНЯТТЯ СТОХАСТИЧНОГО ЗВ`ЗКУ І ЗАДАЧІ КОРЕЛЯЦІЙНОГО АНАЛІЗУ.
13. ВИКОРИСТАННЯ СПОСОБІВ ПАРНОЇ КОРЕЛЯЦІЇ.
14. СПОСІБ ЛАНЦЮГОВИХ ПІДСТАНОВОК І ЙОГО РОЛЬ В ЕКОНОМІЧНОМУ АНАЛІЗІ.
15. СУТЬ ВИКОРИСТАННЯ СПОСОБУ АБСОЛЮТНИХ РІЗНИЦЬ.
16. ВИКОРИСТАННЯ В ЕКОНОМІЧНОМУ АНАЛІЗІ ІНТЕГРАЛЬНОГО СПОСОБУ. 
17. Використання математичних методів в ек.аналізі. 
18. ІНТЕГРАЦІЯ ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ МОДЕЛЮВАННЯ І ЕКОНОМІКО-МАТЕМАТИЧНИХ МЕТОДІВ В СУЧАСНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМАХ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЦТВОМ НА ПІДПРИЄМСТВІ. 
19. ГОЛОВНІ ЕТАПИ АНАЛІТИЧНОЇ РОБОТИ ТА ЇХ ХАРАКТЕРИСТИКА.
20. Система і види економічної інформації в екон аналізі. Види екон інф-ії.
21. ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ.
22. ФОРМУВАННЯ ДОХОДІВ, ВИТРАТ ТА ПРИБУТКІВ ПІДПРИЄМСТВА. 
23. АНАЛІЗ ПРИБУТКУ ВІД ІН. РЕАЛІЗАЦІЇ.
24. АНАЛІЗ ДОХОДІВ ВІД ЦІНИХ ПАПЕРІВ. 
25. АНАЛІЗ РЕЗЕРВІВ ЗБІЛЬШЕННЯ ПРИБУТКУ.
26. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ АНАЛІЗУ БАЛАНСУ.
27. АНАЛІЗ ЛІКВІДНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА.
28. АНАЛІЗ ФІН.СТАБІЛЬНОСТІ.
29. АНАЛІЗ ЕФЕКТ-ТІ ВИКОРИСТАННЯ ОБОРОТНОГО КАПІТАЛУ.
30. МЕТОДИКА ПОРІВНЯЛЬНОГО АНАЛІЗУ АЛЬТЕРНАТИВНИХ ІНВЕСТИЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ.
31. АНАЛІТИЧНА ДІАГНОСТИКА МОЖЛИВОГО БАНКРУТСТВА. 
32. МЕТОДИ ПРОГНОЗУВАННЯ МОЖЛИВОГО БАНКРУТСТВА.
33. ВПЛИВ ІНФЛЯЦІЇ НА ПРИЙНЯТТЯ РІШЕНЬ ФІНАНСОВОГО ХАРАКТЕРУ.
34. ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОДУКЦІЇ МАРКЕТИНГОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА.
35. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ПРОДУКЦІЇ
36. АНАЛІЗ СТРУКТУРИ ВИПУСКУ ПРОДУКЦІЇ.
37. АНАЛІЗ РИТМІЧНОСТІ ВИРОБНИЦТВА .
38. ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ. 
39. ЗНАЧЕННЯ, ЗАВДАННЯ І ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ АНАЛІЗУ ВИКОРИСТАННЯ ТРУДОВИХ РЕСУРСІВ.  
40. АНАЛІЗ ЧИСЕЛЬНОСТІ, СКЛАДУ ТА РУХУ РОБ СИЛИ.
41. ЗНАЧЕННЯ ЗАВДАННЯ ТА ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ ДЛЯ АНАЛІЗУ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ.
42. ПРОГРАМА ТА МЕТОДИКА АНАЛІЗУ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ.
43. ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ЗНИЖЕННЯ МАТЕРІАЛОМІСТКОСТІ ПРОДУКЦІЇ
44. ЗАГАЛЬНА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ.
45. ЗНАЧЕННЯ,ЗАВДАННЯ ТА ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ АНАЛІЗУ ВИКОРИСТАННЯ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ.
46. АНАЛІЗ СКЛАДУ, ДИНАМІКИ, СТР-РИ І ТЕХН СТАНУ ОФ.
47. ЗНАЧЕННЯ, ЗАВДАННЯ ТА ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ.
48. ПОКАЗНИКИ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ.
49. АНАЛІЗ ВИТРАТ ЗА ЕКОНОМ.ЕЛЕМЕНТАМИ.
50. АНАЛІЗ ПРЯМИХ МАТЕРІАЛЬНИХ ВИТРАТ.
51. АНАЛІЗ ФАКТОРІВ НОРМ В СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ.
52. АНАЛІЗ ІНШИХ КОМПЛЕКСНИХ ВИТРАТ. 
53. ЗВЕДЕНИЙ ПІДРАХУНОК РЕЗЕРВІВ ЗНИЖЕННЯ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ.
54. ФУНКЦІОНАЛЬНО-ВАРТІСНИЙ АНАЛІЗ СОБІВАРТОСТІ ПРОДУКЦІЇ
55. МЕТОДИКА ВИЯВЛЕННЯ ВПЛИВУ ОБСЯГУ І СТР-РИ ПРОД. НА СОБІВАРТІСТЬ(С/В) ПРОД.


Категорія: Шпаргалки | Додав: galsite
Переглядів: 801 | Завантажень: 79 | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright Asket © 2017