1. Амортизація: порядок розрахунку різними методами. 2. Відрядна форма оплати праці. 3. Види об’єднань підприємств. 4. Види виробничої структури підприємства. 5. Види прибутку. 6. Виробнича потужність підприємства: поняття, показники використання. Порядок розрахунку. 7. Державне регулювання заробітної плати. 8. Доплати та надбавки до заробітної плати. 9. Економічна ефективність підприємства: поняття, показники. 10. Задачі, зміст виробничої програми підприємства. 11. Зміст та призначення поточного плану підприємства. 12. Інвестиції: поняття, склад, структура. 13. Інвестиційний проект підприємства. 14. Інноваційна діяльність підприємства: сутність, напрямки. 15. Інфраструктура підприємства: поняття, склад, структура. 16. Калькуляція продукції. 17. Капітальні вкладення. 18. Класифікація підприємств. 19. Класифікація планів. 20. Конкурентоспроможність, якість продукції підприємства. 21. Концентрація: поняття, види, форми, показники, економічна ефективність. 22. Комбінування: поняття, види, форми, показники, економічна ефективність. 23. Кооперація: поняття, види, форми, показники, економічна ефективність. 24. Кошторис виробництва. 25. Методи планування. Показники планування: класифікація. 26. Методика розрахунку економічної ефективності нової техніки. 27. Мотивація трудової діяльності. 28. Нематеріальні ресурси підприємства. (НМР) 29. Нематеріальні активи підприємства. (НМА) 30. Непоточний метод організації. 31. Оборотні кошти: склад, структура. Нормування. 32. Основи організації заробітної плати. 33. Організаційний процес. 34. Організація інструментального господарства. 35. Організація ремонтного господарства. 36. Організація транспортного господарства. 37. Оцінка основних виробничих фондів. Знос О.В.Ф. 38. Погодинна форма оплати праці. 39. Показники використання оборотних коштів. 40. Показники якості продукції, шляхи підвищення якості продукції. 41. Показники використання О.В.Ф. Напрямки кращого використання О.В.Ф. 42. Поняття загальної та виробничої структури П. Фактори, обумовлюючи виробничу структуру підприємства. 43. Поняття, принципи планування. 44. Поняття, склад, структура основних виробничих фондів. 45. Порядок реєстрації підприємства, суб’єкта підприємницької діяльності. 46. Поточний метод організації. 47. Планування виробничої програми: натуральні, вартісні показники. 48. Планування зниження собівартості продукції підприємства. 49. Планування фонду оплати праці. 50. Планування чисельності робітників підприємства. 51. Продуктивність праці: поняття, показники, чинники, порядок розрахунку. 52. Принципи організації виробництва. Типи виробництва. 53. Прибуток підприємства: поняття, економічне значення. 54. Прибуток підприємства, його розподіл та використання. 55. Собівартість продукції: поняття, види, показники, класифікація. 56. Склад, структура персоналу підприємства. 57. Спеціалізація: поняття, види, форми, показники, економічна ефективність. 58. Статут підприємства. 59. Сутність, цілі діяльності підприємства. 60. Сутність та основні принципи управління. 61. Типи організаційних структур підприємства. 62. Тривалість виробничого циклу: поняття, склад, структура. 63. Тривалість технологічного циклу: методи розрахунку. 64. Характеристика елементів виробничої структури підприємства.