1. Фактори і резерви та їх класифікація. 2. Узагальнення та оформлення результатів аналізу. 3. Аналіз показників екстенсивного використання ОФ. 4 Аналіз браку продукції. 5. Аналіз трудомісткості продукції. 6. Аналіз прямих матеріальних витрат. 7. Види і напрями економічного анілізу. 8. Значення, задачі і джерела інформації аналізу фін-х результатів д-ті під-ва 9. Методика аналізу сортності продукції. 10. Аналіз продуктивності праці. 11. Аналіз ефективності використання ОФ 12. Аналіз факторів норм в собівартості продукції. 13. Оперативний аналіз. 14. Загальна оцінка використання матеріальних ресурсів. 15. Методика підрахунку комплексн. резерва збільш. випуску продукціі 16. Аналіз рентабельності продукції. 17. Функціонально-вартісний аналіз. (ФВА) 18. Аналіз чистого прибутку. 19. Методика аналізу поточних зобов’язань. 20. Методика розрахунку впливу фактора “цін” при аналізі собівартості продукції. 21. Основні етапи розвимтку економічного аналізу. 22. Аналіз валового прибутку. 23. Осн. резерви зростання прибутку на підприємстві. 24. Оцінка показників та рівня собівартості продукції. 25. Аналіз виконання договірних зобов’язань за поставками. 26. Аналіз фондовіддачі. 27. Оцінка витрат на пряму заробітну плату (ЗП). 28. Особливості аналізу непрямих витрат у собівартості продукції. 29. Метод економічного аналізу. 30. Аналіз валового прибутку. 31. Аналіз використання робочої сили (трудових ресурсів). 32.Аналіз забезпеченості матеріалалами. 33. Аналіз комплексних статтей витрат(КВ). 34. Інформаційна база Е.А. Класифікація видів інф-ція 35. Зведений підрахунок резервів зниження собівартості продукції. 36. Особливості використання прийому по=ня в економічних дослідженнях. 37. Аналіз прибутку від операційної діяльності 38. Значення,завдання та джерела інформації аналізу використання основних засобів. 39. Аналіз собівартості продукції за статтями витрат. 40. Аналіз оборотних активів підприємства. 41. Аналіз складу і стр-ри ОФ. 42. Аналіз ритмічності виробництва. 43. ФІнансово-економІчннй аналІз 44. Середні та відносні величини та їх застосування в економічному аналізі. 45. Аналіз реалізації продукції. Основні фактори, що впливають на цей показник. 46. Використання в ек.аналізі рядів динаміки. 47. Перспектнвний аналІз. 48. Основні заходи щодо поліпшення фінансового стану підприємства. 49. Аналіз використання устаткування за часом і потужністю. Значення коефіцієнта змінності. 50. Ланцюгові підстановки в економічному аналізі. 51. Загальні положення аналізу балансу. 52. Причини фін. труднощів та можл. банкрутства. 53. Аналіз викор-ня виробничої потужності під-ва. 54. Особливості аналізу умовно-постійних(У.П.) і умовно-змінних(У.З.) витрат. 55. Використання графічного способу в аналізі господарської діяльності. 56. Аналіз складу майна підприємства 57. Аналіз використання робочого часу. 58. Аналіз показників інтенсивного використання виробничого обладнання. 59. Групування в аналІтичних дослІдженнях. Види групувань та їх особливостІ. 60. Аналіз джерел утворення майна підприємства. 61. Загальна оцінка реалізації продукції підприємства. 62. АналІз кредиторської заборгованості 63. Балансовий спосІб І його мІсце в економІчному аналІзІ. 64. Аналіз ліквідності балансу підприємства. 65. Значення, завдання та джерела інформації собівартості продукції. 66. Аналіз витрат на одну гривню продукції. Розрахунок впливу факторів. 67. Табличний метод в аналізі господарської діяльності. 68. Аналіз платоспроможності підприємства. 69. Анкетний метод дослідження. 70. Загальна оцінка обсягів вир-ва продукції робіт та послуг. 71. Методика розрахунку коефіцієнту зносу основних засобів за даними бухгалтерського балансу підприємства і оцінка його зміни протягом року. 72.Роль економічного аналізу в обгрунтуванні управлінських рішень. 73.Значення, завдання та джерела інформації для аналізу обсягу вир-ва пр-ї. 74. Аналіз забезпеченості підприємства оборотними засобами. 75. Завдання економічного аналізу. 76. Основні категорії економічного аналізу. 77. Аналіз обсягів і динаміки виробництва продукції 78. Методика розрахунку коефіцієнтів ліквідності за даними балансу. 79. Роль економічного аналізу в управлінні підприємством та підвищенні його прибутковості 80. Аналіз асортименту продукції 81. Аналіз динаміки показників собівартості продукції. 82. Аналіз оборотності оборотних коштів. 83. Суть використання в ЕА способу абсолютних різниць. 84. Аналіз дебіторської заборгованості (ДЗ). 85. Аналіз структури випуску продукції. 86. Аналіз витрат на 1 грн товарної продукції. 87. Розрахунок коефіцієнта зносу основних фондів (ОФ). 88. Викор-ня в ЕА сальдового способу. 89. Оцінка платоспроможності підприємства. 90. Аналіз витрат за економ.елементами. 91.Роль економічного аналізу в умовах ринкових відносин 92. Аналіз необоротних активів за даними балансу. 93. Моделювання в ЕА. 94. Аналіз резервів поліпшення фінансового стану підприємства 95. Аналіз ритмічності і комплектності вир-ва. 96. Ан-з матер витрат в с/в прод-ї. 97. Предмет ек.аналізу. 98. Аналіз прибутку підприємства за даними фінансової звітності. 99. Зв`язок ЕА з іншими науковими дисциплінами. 100. Використання математичних методів в ЕА. 101. Об'єкт і суб”єкт ЕА. 102. Суть і місце відносних різниць в ЕА. 103. Аналіз якості продукції. 104. Аналіз втрат робочого часу. 105. Аналіз с/в окремих видів продукції. 106. Статистичні методи, які використовуються в аналізі. 107. Метод елімінування. 108. Підрахунок резервів зниження соб-ті продукції. 109. Аналіз загальновиробничих витрат у складі с/в продукції 110. Оцінка стану майна підприємства по балансу 111. Історія розвитку та місце ЕА серед інших наук 112. Порівняльний аналіз і його роль у виявленні внутрішньогосподарських резервів. 113. Підрахунок резервів збільшення випуску продукції за рахунок осн. засобів. 114. Аналіз руху роб сили.